Kiudainerikkad toidud

Kamakreem marjade ja leivakrutoonidega 

Angelica Udeküll, 30. juuni 2008, 07:43
 Daisy Lappard
Tervislikum on magustoit valmistada sojakohupiimakreemist, aga sama hästi sobib ka tavaline kohupiimakreem. Kasutada võid nii vanillimaitselist kui ka teisi kohupiimakreeme.

Kogus: ühele

Koostisosad
50 g Sojakohupiimakreem
1 tl Kamajahu
2 spl metsamarjad
1 viil Must leib
1 tl Demerara suhkur
0.25 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl Või

Valmistamine
Sega omavahel sojakohupiimakreem ja kamajahu. Pane pokaali põhja värsked metsamarjad ja vala peale kamakreem. Kreemi peale puista leivakrutoone. Selleks kuumuta ahi ja määri ahjuvorm või -plaat võiga kokku. Aseta vormi leivakuubikud, raputa peale suhkur ja kaneel. Pruunista ahjus vahepeal segades. Leivakrutoone saad valmistada ka panni peal. Sulata pannil või ja selles suhkur. Lisa või-suhkrusegu hulka leivakuubikud ja sega korralikult, et kuubikud karamelliseeruksid. Kõige lõpus maitsesta kaneeliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee