Kogus: ühele
Koostisosad
50 g Sojakohupiimakreem
1 tl Kamajahu
2 spl metsamarjad
1 viil Must leib
1 tl Demerara suhkur
0.25 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl Või
Valmistamine
Sega omavahel sojakohupiimakreem ja kamajahu. Pane pokaali põhja värsked metsamarjad ja vala peale kamakreem. Kreemi peale puista leivakrutoone. Selleks kuumuta ahi ja määri ahjuvorm või -plaat võiga kokku. Aseta vormi leivakuubikud, raputa peale suhkur ja kaneel. Pruunista ahjus vahepeal segades. Leivakrutoone saad valmistada ka panni peal. Sulata pannil või ja selles suhkur. Lisa või-suhkrusegu hulka leivakuubikud ja sega korralikult, et kuubikud karamelliseeruksid. Kõige lõpus maitsesta kaneeliga.
Kommentaarid (0)