Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 dl Teriyaki kaste
2 sl Oliiviõli
Laimi mahl ja riivitud koor
1 tk Väike punane tšillikaun
2 küünt Küüslauk
4 tk Lõhemedaljonid
Valmistamine
Marinaadi jaoks sega Teriyaki kaste, õli, laimi koor ja mahl, hakitud tšillikaun ja hakitud küüslauguküüned. Tõsta lõhemedaljonid 30 minutiks marinaadi.
Aseta lõhetükid soovitatavalt spetsiaalsele kalagrillimise restile või paki ükshaaval fooliumisse või küpsetuspaberisse.
Grilli mõlemalt poolt 2 minutit. Samuti võid kala küpsetada 200ºC ahjus 20 minutit.
Kui sul pole spetsiaalset kalagrillimise resti, keera tükid ükshaaval fooliumisse või küpsetuspaberisse ja grilli.
Kommentaarid (0)