Veiseliha retseptid

Pereköögi liharullid 

Toidutare, 1. aprill 2011, 05:49
Armastatud nädalalõpuroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g Veise välisfilee
125 g Viilutatud suitsupeekon
1 tk Suurem porgand
Õli
KASTE
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 dl Vesi
2 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika liha ristikiudu kaheksaks tükiks. Pane need kahe kile vahele ja vasarda lihahaamriga õhukeseks. Lõika porgand tikkudeks ja pruunista õlis. Aseta iga lihatüki keskele viil suitsupeekonit ja pruunistatud porgandeid. Rulli liha kokku ning kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid ümbertringi pruuniks ja lao tihedalt väikesse keedunõusse. Kastmeks pruunista peenestatud sibul ja porgand õlis. Lisa 1 dl vett ja rõõsk koor, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste rullidele ning hauta madalal kuumusel vähemalt 30-40 minutit või kuni liha on pehme. Serveeri keedetud kartulite ja hapukurgiga.NIPP: Suitsupeekoni võid panna ka efektselt rulli ümber.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee