Eesti köök

Täidetud seajalad 

Toidutare, 9. oktoober 2009, 08:43
Täidetud seajalad
Keedetud-küpsetatud seajalga on keeruline näpu vahelt näsida, seepärast pakume ka täidetud seajalgade retsepti. Viiludeks lõigatuna on neid lihtne süüa, pealegi muudab vürtsikas täidis muidu lihtlabased toidu peeneks peoroaks.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
8 tk Seajalad
800 g sealiha
200 g Keedetud porgand
100 g Kuivatatud mustad ploomid
Sool
Must pipar
Koriander
Kanapuljong
Riivsai paneerimiseks

Valmistamine
Lõika jalgade siseküljelt nahk lahti ja eemalda kondid. Peenesta liha, porgandid ja ploomid köögikombainis. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Täida seajalad, keera need toidukilesse ja keeda 40 minutit kanapuljongis. Eemalda toidukile. Pintselda seajalgu sulavõiga ja paneeri kergelt riivsaias. Küpseta 170-kraadises ahjus 15 minutit või kuni jalad pruunistuvad.Serveeri praekartulite ja soolakurgiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee