Kalatoitude retseptid

Suitsulõhe-pastavorm 

Toidutare, 23. september 2008, 19:26
Suitsulõhe-pastavorm
Pastavormi sobib lõhe nii külm- kui kuumsuitsutatuna. Samuti võib siin kasutada värsket lõhet, sel juhul maitsesta kala enne vormi panekut. Soovi korral lisa roa hulka ka meelepäraseid köögivilju.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
5 dl Pasta
1 l Vesi
Sool
2 tk Harilik sibul
300 g (Kuum)suitsulõhe
1 sl Hakitud aedtill
1 tl Sidrunipipar
1 dl Riivjuust
MUNAPIIM
2 tk Muna
5 dl Piim
0.5 tl Sool
PEALE
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Keeda pasta vähese soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Nõruta ja vala rasvainega määritud ahjuvormi.Prae sibul pannil õlis madalal kuumusel klaasjaks, lisa pastale.Sega pasta hulka ka tükeldatud kala, maitseained ja riivitud juust. Klopi munad piima ja soolaga lahti, vala vormi. Raputa üle riivitud juustuga.Küpseta 200° juures 40–50 minutit, kuni roog on pealt kuldkollane ja munapiim hüübinud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee