Veiseliha retseptid

Veiselihavokk spargelkapsaga 

Toidutare, 18. juuni 2010, 08:03
Veiselihavokk spargelkapsaga 
Vürtsikas vokiroog veiselihast, mille teeb eriti hõrguks tšillikastet, küüslauku ja ingverit sisaldav marinaad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistusaeg 2 tundi kuni üleöö marinaadis + 20 minutit valmistamiseks

Koostisosad
500 g Taine veiseliha
300 g Spargelkapsas ehk brokoli
2 tk Porgand
4 sl Õli
Sool
MARINAAD
4 tk Küüslauk
2 sl Magus tšillikaste
2 cm Ingver
1 tl Viie pipra segu
4 sl Sojakaste

Valmistamine
Puhasta loomaliha kelmetest, lõika tükkideks ja pane kaussi. Sega kokku peenestatud küüslauk, tšillikaste, hakitud ingver, piprasegu ja sojakaste. Kalla marinaad lihatükkidele ning lase paar tundi kuni üleöö maitsestuda. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ja need omakorda pooleks.Puhasta porgandid ja lõika tikkudeks. Kuumuta vokkpannil õli ning pruunista maitsestunud lihatükke 2–3 minutit. Kalla peale marinaad ja 1 dl vett, kuumuta. Lisa spargelkapsas ja porgand, maitsesta vajadusel soolaga ning kuumuta veel 2–3 minutit. Jälgi, et kapsas jääks krõmpsuks. Serveeri kuumalt riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee