Linnuliha retseptid

Mee ja sinepiga kanakoivad 

Toidutare, 21. detsember 2008, 22:17
Mee-sinepikoivad 
Kiirelt ja kergelt valmiv roog, mis on ühtlasi laste lemmik, kuna mooniseemned teevad kanakoivad vallatult täpiliseks. Samamoodi võid valmistada ka kanakintse ja -tiibu.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
8 tk Kanakoib
2 sl Mooniseemned
MEE-SINEPIKASTE
60 g Sulatatud või
4 sl Mahe sinep
4 sl Mesi
2 sl Sidrunimahl
1 sl Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Valmista mee-sinepikaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Määri kanakoibi pintsli abil kastmega ja küpseta 200° juures 15 minutit. Keera koivad ettevaatlikult ringi, nii et ilusam pool jääb peale. Määri ülejäänud mee-sinepikastmega ning riputa üle mooniseemnetega. Pane koivad ahju tagasi ja küpseta veel 15 minutit. Serveeri keedetud riisi ja/või salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee