Lihatoidu retseptid

Hakkliha-kapsahautis 

Toidutare, 21. november 2008, 15:01
Hakkliha-kapsahautis
Traditsiooniline pajaroog, mida sobib serveerida keedetud kartulitega.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 sl Õli
400 g Hakkliha
1 tk Harilik sibul
Sool
Must pipar
1 sl Jahu
1 kg Valge peakapsas
2 dl Vesi
250 g Hapukoor
Aedtill

Valmistamine
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja hakitud sibul ning pruunista 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa soovi korral jahu, kuumuta hetke ja tõsta tulelt. Vala segu suuremasse potti. Lõika kapsas ribadeks ja lisa hakklihale. Vala peale kuum vesi, kata kaanega ja hauta kaane all 20-30 minutit ja tõsta tulelt.
Maitsesta hakitud tilliga ja serveeri hapukoore ja keedetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee