Lihatoidu retseptid

Lindströmi kotletid 

Toidutare, 4. september 2008, 19:50
Lindströmi kotletid
Rootslaste klassikaline hakkliharoog maitseb ka eestlastele, olles heaks näiteks sellest, kuidas hakkliha köögiviljaga sobitada.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Hakkliha
1 tl Sool
0.25 tl Must pipar
2 tk Keedetud kartul
1 tk Muna
1.5 dl Vesi
1 tk Puljongikuubik
1 dl Marineeritud ja hakitud peet
2 sl hakitud sibul

Valmistamine
Maitsesta hakkliha soola-pipraga. Sega hulka püreestatud või kahvliga peenestatud kartulid ja lahtiklopitud muna. Lisa ka vesi, hakitud peet ja sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks. Vormi kaheksa suurt 2 cm paksust kotletti. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit.
Serveeri kotlette näiteks keedetud kartulite, praetud muna ja marineeritud peediga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee