Kolumnid

Tomati-kitsejuustusupp 

Angelica Udeküll, 16. jaanuar 2008, 10:48
Tomati-kitsejuustusupp
Paku supi kõrvale röstsaia. Saia peale määri kas võid või toorjuustu.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Harilik sibul
400 g Tomat
1 spl Tomatipasta
2 kl Köögiviljapuljong
100 g kitsejuust

Valmistamine
1. Haki sibul ja prae poti põhjas õli sees kergelt klaasjaks.2. Lisa seejärel tomatipasta ja sega veidi.3. Eemalda tomatilt sabad ja ehmata lahti koor. Selleks tee tomatisse väike sälk ja pane tomat kuuma vette, see lööb koore lahti.4. Lõigu tomatid ja lisa potti. Hauta veidi aega ja vala peale puljong. Lase supil keema tõusta, keeda u 25 minutit.5. Püreeri saumikseriga tomatisegu ja lase supp veel korra keema. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga.6. Serveerimisel lisa supile murendatud kitsejuust.Supi sisse võib lisada veidi Tabascot, et teravust saada.Itaaliapärasema supi saamiseks lisa hulka ka basiilikut ja oreganot.Retsept mõeldud kahele inimesele.Kalorid: 200 kcal

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee