Salati retseptid

Marineeritud ananassisalat 

Angelica Udeküll, 16. jaanuar 2008, 08:19
Oluline on lasta ananassil laagerduda, sest alles nii tuleb tšillimaitse korralikult esile.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Ananass
0.5 tk Granaatõun
0.5 tk verigreip
0.5 tk Laim
0.5 tk Tšillikaun
1 spl Mesi
Piparmünt

Valmistamine
1. Valmista marinaad. Selleks sega omavahel kokku laimimahl, peeneks hakitud tšilli, mesi ja peenestatud piparmünt.2. Koori ananass ja lõika sellest sektorid. Aseta ananassisektorid päevaks marinaadi laagerduma.3. Jäta alles kaks marineeritud ananassisektorit ja ülejäänud lõika väikesteks kuubikuteks.4. Puhasta granaatõun ja verigreip ning haki greip väiksemateks viiludeks. 5. Valmista salat, segades kokku granaatõunaseemned, hakitud greibi ja ananassikuubikud.6. Serveeri salatit marineeritud ananassiviilul. Ananassi ostes tasub seda nuusutada – küps vili lõhnab magusalt. Ananassi katsudes peab selle koor kergelt vetruma, sobimatul viljal on see aga pehme või kuivanud.Kui ostad kogemata pooltoore ananassi, jäta see toasoojas mõneks päevaks seisma.Retsept mõeldud 2 inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee