Hommikusöögi retseptid

Omletiwrap 

Angeelika Kang, 15. jaanuar 2008, 08:15
Tõeliselt mehine suutäis, mida saab süüa ka kontorilaua taga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Muna
1 dl Piim või kohvikoor
1 sl päikesekuivatatud tomati kaste (näit. Heinz)
1 tl Pitsamaitseaine
50 g Sink
50 g Riivjuust
1 pakk Lavašš (150g pakk)

Valmistamine
Maitset lisab ja värvi annab päikesekuivatatud tomati kaste.Klopi munad ja piim. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa tomatikaste, pitsamaitseaine, hakitud sink ja riivjuust. Kuumuta pannil õli ja vala segu pannile. Prae vaiksel tulel mõni minut ja kata pann kaanega. Kummuta omlett taldrikule ja libista taldrikult pannile tagasi. Prae veel paar minutit. Libista valmis omlett lavašilehele ja keera tihedalt rulli. Lõika pooleks ja serveeri kohe.Rabedust ja värskust lisaks veel jääsalat omleti ja lavaši vahel.Retsept mõeldud 2 sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee