Retseptid

Juustu-suupistekandik 

Toidutare, 27. detsember 2007, 14:25
Klaasi veini kõrvale sobivad suurepäraselt juustuga suupisted. Nende tegemiseks lao võileivatiku otsa juustukuubiku peale erinevaid köögi- ja puuvilju.

Kogus: ühele

Koostisosad
700 g Juust
1 tk Tomat
2 tk Redis
1 väike konserv Ananass
1 tk Kurk
1 purk Oliivid
1 purk pärlsibulad (marineeritud)
1 tk Mandariin
100 g Viinamarjad
1 tk Kiivi
1 purk minimais
1 tk Paprika
75 g salaami
Aedtill

Valmistamine
Lõika juust suuremateks kuubikuteks. Viiluta kurk, redis ja kiivi. Lõika tomat sektoriteks, paprika ribadeks või kuubikuteks. Komplekteeri suupisted vastavalt oma soovile ja maitsele.Retsepti kogustest valmib 50 suupistet.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee