Retseptid

Viinerisupp toorjuustuga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 13. mai 2006, 08:44



1 l vett
2 porgandit
1 varsseller
5 kartulit
porrulauku (100 g)
300 g viinereid
1 sl punet
100 g toorjuustu 
½ tl soola
peterselli
Pane vesi keema, lisa sinna puljongikuubik. Keeda kooritud ja kuupideks lõigatud köögiviljad pehmeks. Lisa supile 1 cm pikkusteks tükkideks lõigatud viiner, oregano ja vähese puljongiga segatud toorjuust. Toorjuustu hulka segatud puljong võimaldab seda lihtsamini supile lisada. Lase keema, kontrolli veelkord maitset ning lisa petersell.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee