Sealiha retseptid

Vürtsikastmes hautatud sealiha 

Tiina Trolla, 22. detsember 2010, 12:28

Valmistamise aeg 60 minutit 4 lõiku sealiha 1 tl kanget sinepit 1 tl jahvatatud ingveri 1 sl Worcestershire kastet 1 sl sidrunimahla 2 sl tomatipüreed soola, pipart, suhkrut 2 sl õli 1 keskmine sibul 3 dl kanapuljongit 1. rasvaine kuumutatakse sobiva temperatuurini ning seejärel praetakse lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks; 2. praetud lihaviilud asetatakse hauduma; 3. sibularattad pruunistatakse ning asetatakse lihaviilude peale; 4. kõik maitseained segatakse omavahel ning lisatakse puljongile, puljong lastakse keema; 5. seejärel valatakse segu lihale ning jäetakse hauduma u. 45 minutiks. 6. Serveeritakse keedetud kartulitega