Lihatoidu retseptid

Vürtsikas kastmes hautatud sealiha 

Toidutare, 17. veebruar 2011, 06:38
Vürtsikas kastmes hautatatud sealiha Toidutare
Traditsioonilise sinepiga sealiha asemel on välja pakkuda sootuks teistsugune roog. Eriti hästi sobib see teravamate maitsete austajatele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 lõiku sealiha
1 tl Sinep
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 sl Worcestershire'i kaste
1 sl Sidrunimahl
2 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
Lauasuhkur
2 sl Õli
1 tk Harilik sibul (keskmine)
3 dl Kanapuljong

Valmistamine
1. Kuumuta rasvaine sobiva temperatuurini ning seejärel prae lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks. 2. Praetud lihaviilud tõsta ahjuvormi.3. Leeme jaoks pruunista sibularattad ja aseta need lihaviiludele. 4. Nüüd sega kõik maitseained omavahel ja lisa puljongile, puljong lase keema minna ja vala siis lihaviiludele. Hauta liha 180-200 kraadises kuumuses 40-50 minutit.5. Serveeri koos keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee