Vürtsikas kastmes hautatud sealiha
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
4 lõiku sealiha
1 tl Sinep
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 sl Worcestershire'i kaste
1 sl Sidrunimahl
2 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
Lauasuhkur
2 sl Õli
1 tk Harilik sibul (keskmine)
3 dl Kanapuljong
Valmistamine
1. Kuumuta rasvaine sobiva temperatuurini ning seejärel prae lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks. 2. Praetud lihaviilud tõsta ahjuvormi.3. Leeme jaoks pruunista sibularattad ja aseta need lihaviiludele. 4. Nüüd sega kõik maitseained omavahel ja lisa puljongile, puljong lase keema minna ja vala siis lihaviiludele. Hauta liha 180-200 kraadises kuumuses 40-50 minutit.5. Serveeri koos keedetud kartulitega.
Kommentaarid (0)