Lambaliha retseptid

Ühepajatoit lambalihaga 

Toidutare, 26. mai 2006, 19:22
Ühepajatoit lambalihaga 


300-400 g valget peakapsast
1 väiksem suvikõrvits
2 porgandit
2 sibulat
(paprikat)
500-700 g kondiga lambaliha
2 sl õli või margariini
4-5 dl vett
1 lihapuljongikuubik
8 vürtsitera
1 tl soola
2 peenestatud küüslauguküünt
1 tl paprikapulbrit
1/2 tl majoraani või punet
3 sl tomatipüreed
Serveerimisel riputa toidele kääridega katkilõigatud värskeid maitseürte, näiteks münti ja basiilikut või murulauku

Valmistusviis
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Kaabi porgandid ja koori sibul. Lõika porgandid viiludeks ja sibulad rõngasteks. Pühi liha üle niiske majapidamispaberiga ning lõika tükkideks. Kuumuta potis või kastrulis rasvaine ja pruunista selles liha, kogu aeg segades. Lisa kapsas, suvikõrvits, porgand ja sibul. Sega neid koos lihaga. Lisa vesi, lihapuljongikuubik, maitseained ja tomatipüree. Hauta kapsaga ühepajatoitu ligemale tund aega. Pane lõpuks juurde kääridega katkilõigatud maitseürdid.Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee