Toidukordade retseptid

Baklažaani-juusturullid 

Toidutare, 26. november 2007, 13:51
Sobivad hästi prae lisandiks

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk baklazhaan
3 sl või
1.5 tl sool
must pipar
2 tl kuivatatud pune
300 g tugevamaitseline juust
2 sl palsamiäädikas
1 sl oliivõli
maitseroheline

Valmistamine
Lõika baklažaan pikuti poole sentimeetripaksusteks viiludeks. Prae viilud mõlemalt poolt võis ja tõsta majapidamispaberile. Raputa peale soola, pipart ja punet. Lõika juust õhukesteks viiludeks ja pane baklažaaniviiludele. Keera rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi. Sega palsamiäädikas ja oliiviõli ning piserda rullidele. Küpseta 250 kraadi juures ahju ülaosas 5 minutit. Raputa peale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee