Kalatoitude retseptid

Küüslaugu-sinepiräimed 

Toidutare, 3. november 2008, 10:25
Küüslaugu-sinepiräimed Jaan Heinmaa
Räimeroog veidi teravamate maitsete austajatele. Sobib koos keedukartuliga lõuna- või õhtusöögiks, aga ka külmlauale.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Räimefilee
MARINAAD
1 sl 30% äädikas
3 dl vesi
KASTE
1 dl Majonees
3 dl Hapukoor
1 sl (hele) Dijoni sinep
1 kuni 2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Aedtill

Valmistamine
Sega kokku marinaad, kalla kaladele ja jäta paariks tunniks maitsestuma. Nõruta räimed sõelal. Sega kokku kastmeained. Pane köögipaberiga kuivatatud fileed kastmesse ning lase üleöö külmas seista. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee