Kalatoitude retseptid

Tuunikalapitsad 

Toidutare, 17. november 2010, 08:48
Valmis pitsapõhjadega saab valmistada imekiirelt väga maitsvaid kalapitsasid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk väike pitsapõhi
1 purk(400 g) Purustatud tomatid
3 küünt Küüslauk
1 tl Sool
150 g riivitud pitsajuust
1 karp tuunikala õlis
1 purk mustad kivideta oliivid
1 tk (punane) Paprika
1 tk Sibul
must purustatud pipar
Pune (kuivatatud)

Valmistamine
Purusta küüslauguküüned ja sega tomatikonservi hulka, maitsesta soolaga. Kata pitsapõhjad tomatiseguga ning puista peale pool riivitud juustust. Lao pitsadele kalakonserv, sibularõngad, tükeldatud paprika ja oliivid. Viimaks raputa peale ülejäänud riivitud juust, maitsesta musta pipra ja punega. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit või kuni juust on sulanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee