Kalatoitude retseptid
17. november 2010, 08:48

Tuunikalapitsad

Valmis pitsapõhjadega saab valmistada imekiirelt väga maitsvaid kalapitsasid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk väike pitsapõhi
1 purk(400 g) Purustatud tomatid
3 küünt Küüslauk
1 tl Sool
150 g riivitud pitsajuust
1 karp tuunikala õlis
1 purk mustad kivideta oliivid
1 tk (punane) Paprika
1 tk Sibul
must purustatud pipar
Pune (kuivatatud)

Valmistamine
Purusta küüslauguküüned ja sega tomatikonservi hulka, maitsesta soolaga. Kata pitsapõhjad tomatiseguga ning puista peale pool riivitud juustust. Lao pitsadele kalakonserv, sibularõngad, tükeldatud paprika ja oliivid. Viimaks raputa peale ülejäänud riivitud juust, maitsesta musta pipra ja punega. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit või kuni juust on sulanud.