Kalatoitude retseptid

Roheline rissonisalat 

Toidutare, 9. aprill 2008, 07:12
 
Kuigi välja paistab see nagu riisiroog, on tegelikult tegu maitsva pastasalatiga, mis sisaldab krevette, pestot, rediseid ja rukola salatit. Sobib söömiseks nii soojalt kui ka külmalt ning on hea kaaslane ka grill-lihale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 dl risson või muu pasta
100 g Redis
50 g rukola salat ehk põld-võõrkapsas
1 purk (150 g) krevetid soolvees
1 dl pesto
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda rissoni kergelt soolases vees pehmeks, kurna sõelal. Kui soovid külma salatit, loputa pasta külma vee all. Pese ja lõika redised sektoriteks, nõruta krevetid ning pese rucola salat. Sega pasta hulka pesto, salatilehed, krevetid ja redisetükid, maitsesta soola-pipraga. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee