Itaalia köök

Penne rukola salatiga 

Toidutare, 11. märts 2008, 10:30
Penne rukola salatigaFoto: Jaan Heinmaa
Lõuna-Euroopa päritolu rukola salat annab pastaroale meeldivalt vürtsika varjundi, sink ja suitsujuust lisavad veelgi maitsekust.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g penne
150 g rukola
120 g prosciutto sink või toorsuitsu seaseljafilee
2 dl toidukoor või vahukoor
160 g suitsujuust
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda penne rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pese rukola salat, kuivata ning tükelda. Lõika prosciutto kuubikuteks ja suitsujuust kangideks. Kuumuta potis koor, lisa sink ja suitsujuust ning hauta mõni minut. Lisa ka roheline salat, hauta veel mõni minut. Viimaks lisa äsjakeedetud penne, sega läbi ja hauta pool minutit, et maitsed seguneksid. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale iniesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee