Salati retseptid

Farfalle kapparite ja tomatiga 

Toidutare, 22. august 2008, 14:49
Farfalle kapparite ja tomatigaFoto: Jaan Heinmaa
Kirsstomatid on maitsvad ja magusad ning neid kasutades jääb roog eriti atraktiivne. Ent sama hea tuleb salat ka tükeldatud suvistest eestimaistest tomatitest. Soovi korral lisa toidu hulka veidi vahukoort.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Farfalle
250 g kirsstomatid
2 kuni 3 küünt Küüslauk
30 tk (umbes) väike kappar
1 dl Oliiviõli
8 lehte Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
PEALE
Parmesan v. muu kõva juust
Basiilik (värske)

Valmistamine
Poolita kirsstomatid ja tükelda küüslauguküüned. Rebi basiilikulehed tükikesteks. Pane nimetatud ained koos kapparite ja oliivõliga suurde kaussi. Maitsesta soola-pipraga, jäta seisma. Keeda farfalle rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ning nõruta, sega seejärel tomatisegu pasta hulka. Serveeri riivitud juustu ja värske basiilikuga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee