Päevaretsept

Spinatipasta fetajuustu ja pähklitega 

Toidutare, 7. oktoober 2009, 06:16
Spinatipasta fetajuustu ja pähklitega Jaan Heinmaa
Tervislik pastaroog spinati ja fetajuustuga valmib üsna kiirelt. Värske spinati asemel võid kasutada ka külmutatut.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Spagetid
50 g (lehti) Spinat
2 küünt Küüslauk
50 g seedermänni seemned või india pähklid
2 sl Õli
100 g fetajuust
Must pipar
SERVEERIMISEKS
50 g (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Keeda spinatilehti väheses vees mõni minut, kurna ja tükelda. Peenesta küüslauk. Prae kuival pannil seedermänni seemned või hakitud pähklid, tõsta kõrvale. Kuumuta pannil õli ning prae mõni minut spinatit ja küüslauku, eemalda pliidilt. Lisa hulka pähklid ja murendatud fetajuust, maitsesta musta pipraga. Sega juurde spagetid. Serveerimisel puista üle riivitud Parmesani juustuga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee