Kiudainerikkad toidud

Mandlikattega ananassi-kohupiimakook 

Toidutare, 6. mai 2008, 07:49
Ananassimaitseline kohupiimakook valmib kerge vaevaga.

Koostisosad
TAINAS
100 g Või
1 dl Suhkur
1 tk Muna
3 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
Sool
TÄIDIS
2 purki (a 227 g) Ananassikompott omas mahlas
250 g Kohupiim
2 dl Rõõsk koor 10%-line
1 tk Muna
1 tl Kaneel (jahvatatud)
0.75 dl Suhkur
2 tl Sidrunimahl
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
50 g Mandlilaastud

Valmistamine
Vahusta toasoe või suhkurga. Lisa muna ja eelnevalt omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks ning kata sellega 26 cm läbimõõduga vormi põhi ja ääred. Laota põhjale nõrutatud ananassitükid. Sega muud täidiseained ja vala ananassitükkidele. Puista peale mandlilaastud. Küpseta ahjus 200°C juures 40 minutit. Serveeri jahtununa, soovitatavalt isegi järgmisel päeval. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee