Linnuliha retseptid

Kerge kanahautis 

Toidutare, 23. märts 2010, 10:36
 
Vähese vaevaga valmiv hautis maitseb hästi nii kartulite kui ka riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 15 minutitHautamiseks 20 minutit

Koostisosad
1 tk (suur) Sibul
1 sl või praadimiseks
3 kuni 4 tk Kanafilee
3 kuni 4 dl vesi
2 tk Porgand
200 g külmutatud või värsked rohelised aedoad
0.25 kuni 0.5 tl kollane karri
0.5 dl 10% rõõsk koor
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori ja haki sibul, pruunista võis. Lõika kanafileed viiludeks, lisa pannile ja prae 4-5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Vala kana-sibulasegu potti ning kalla peale kuum vesi, hauta 5-7 minutit. Koori ja viiluta porgandid, lisa potti koos tükeldatud ubadega. Sega hulka karri ning hauta madalal kuumusel 10 minutit. Lisa rõõsk koor ja vajadusel maitsesta veel soolaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee