Linnuliha retseptid

Tomatine kanapaella 

Toidutare, 28. aprill 2011, 06:23
Tomatine kanapaellaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne roog, kus ei pea tingimata ja alati kasutama klassikalisele paellale omaseid mereande. Pakume välja variandi ka kanaga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
valmistusaeg 40 minutit

Koostisosad
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
3 dl Riis
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
7.5 dl kanapuljong
400 g kanafilee
1 pakk külmutatud herne-maisi-paprikasegu
õli praadimiseks
Paprika (jahvatatud)
Broilerimaitseaine

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauguküüned ning prae neid pannil õlis umbes 5 minutit. Lisa toores riis, maitseained, purustatud tomatid ja puljong, Lase haududa. Prae teisel pannil tükeldatud kana. Kui riis on peaaegu pehme, lisa riisi-tomatisegule kanatükid ja köögiviljad. Soovi korral sega hulka ka mereannid, sel juhul serveeri rooga koos sidrunisektoritega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee