Linnuliha retseptid

Lahe kanasalat köögiviljadega 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 07:17
Tervislik värviline salat, mis sobib menüüsse iseäranis enne rannahooaja algust, aga miks mitte ka pärast rikkalikke jõulusöömaaegu.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk (suurt) Kanafilee
2 sl(praadimiseks) Õli
1 tk väike suvikõrvits
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 tk (kollane) Paprika
1 väike karp kirsstomatid
0.25 tk Melon
paar sorti rohelist salatit
Sool
Must pipar
KASTE
2 tk Granadill
3 tl õuna-meeäädikas
2 tl Kristallsuhkur
0.5 dl vesi
3 sl Õli
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kanafileed vähemalt kolmeks ja vasarda õhemaks. Viiluta suvikõrvits, peenesta küüslauk. Pane kana ja suvikõrvits soola, pipra, küüslaugu ja õliga maitsestuma. Tükelda paprikad, tomatid ja melon ning rebi roheline salat tükkideks, tõsta kaussi. Kastme jaoks lõika granadillid pooleks ja pigista viljaliha kastrulisse. Lisa vesi ja suhkur, lase keema tõusta. Seejärel lisa äädikas, õli ja maitseained. Kalla kaste kaussi salati peale ning sega õrnalt läbi. Grilli kanafilee ja suvikõrvits. Aseta taldrikule salatit, selle peale kana ja kõrvitsaviilud. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee