Linnuliha retseptid

Ühepajatoit kalkunihakklihast 

Pille Enden, 10. oktoober 2011, 05:43
Lahjast kalkunihakklihast ja ohtrast köögiviljast saab kiirelt kalorivaese õhtusöögi. Võid rooga korraga ka suurema potitäie valmistada, maitse soojendamisel ei halvene.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusteks 20 minutitHautamiseks 20 minutit

Koostisosad
1 tk suvikõrvits
1 tk (suur) Sibul
2 tk Porgand
1 tk (punane) Paprika
1 tk (roheline) Paprika
2 kuni 3 tk Tomat
500 g kalkunihakkliha
2 sl Õli
1 dl vesi
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika suvikõrvits pikuti neljaks ja viiluta. Koori ning viiluta porgandid ja sibul. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja tükelda. Haki tomatid. Aja poti põhjas õli kuumaks ning pruunista hakkliha. Lisa tükeldatud köögiviljad ja kuumuta 3-4 minutit. Seejärel lisa vesi ja purustatud küüslauguküüned, hauta 10-15 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri rooga keedetud kartulite või riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee