Kiudainerikkad toidud

Ahjutomatid riivsaia ja küüslauguga 

Angeelika Kang, 5. juuni 2009, 10:17
Ahjutomatid riivsaia ja küüslaugugaFoto: Jaan Heinmaa
Serveeri itaaliapäraseid ahjutomateid eelroana või kerge einena. Samuti sobivad hästi kala- ja liharoogade kõrvale.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Tomat
200 g või kirsstomatid
2 sl Oliiviõli
Sool
4 küünt Küüslauk
2 sl Riivsai
2 sl (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
1 sl (hakitud) Kappar

Valmistamine
Lõika tomatid pooleks ja aseta, kumer pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Lisa ka kooritud küüslauguküüned. Nirista üle oliivõliga ja maitsesta soolaga. Küpseta ahjus 150°C juures 1 tund, kirsstomateid 30 minutit. Sega omavahel riivsai ja -juust ning kapparid. Kata tomatid seguga ja küpseta 200°C juures 10 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee