Linnuliha retseptid

Koorene kanapada 

Angeelika Kang, 4. märts 2011, 13:11
Koorene kanapada Jaan Heinmaa
Paksule ja tummisele broilerifilee ja kartulitega pajaroale annavad maitset valge vein, tüümian ja sinep.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g suitsupeekon
4 tk kanafilee
Sool
Must pipar
1 tk Porrulauk
4 küünt Küüslauk
4 tk Kartul
2 lehte Loorber
1 tl (kuivatatud) Tüümian
3 dl valge kuiv vein
3 dl kanapuljong
1 sl Dijoni sinep
2 dl vahukoor
1 peotäit Basiilik (värske)

Valmistamine
Pruunista hakitud suitsupeekonit mõni minut kastrulis. Lisa kuubikuteks tükeldatud kanafilee ja pruunista veel mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud porru, hakitud küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Sega juurde loorberilehed, tüümian, vein ja kuum puljong. Hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Lisa sinep ja vahustamata koor ning hauta veel 10 minutit, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud basiilik ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee