Forelli-paprikakaste
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Sibul
0.5 tk (punane) Paprika
0.5 tk (kollane) Paprika
1 sl Või
400 g (filee) Forell
2 sl aprikoosimarmelaad
3 sl Hapukoor
2 dl kohvikoor
0.5 tl Sidrunipipar
150 g sinihallitusjuust
hakitud murulauk
Valmistamine
Haki sibulad ja viiluta paprikad, prae neid 10 minutit võis. Lisa kuubikuteks lõigatud forellifilee ja kuumuta hetke. Kalla juurde marmelad, hapukoor ja kohvikoor; kata pann kaanega ning hauta aeg-ajalt segades 10 minutit. Maitsesta sidrunipipraga ja murenda hulka sinihallitusjuust, sega ühtlaseks. Tõsta roog tulelt, lisa murulauk ja sega läbi. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)