Kalatoitude retseptid

Forelli-paprikakaste 

Toidutare, 18. august 2008, 15:15
Forelli-paprikakasteFoto: Jaan Heinmaa
Sinihallitusjuustuga forellikaste sobib hästi kokku keedetud riisiga. Paprikad ja aprikoosimarmelaad annavad sellele kergelt magusa maitse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
0.5 tk (punane) Paprika
0.5 tk (kollane) Paprika
1 sl Või
400 g (filee) Forell
2 sl aprikoosimarmelaad
3 sl Hapukoor
2 dl kohvikoor
0.5 tl Sidrunipipar
150 g sinihallitusjuust
hakitud murulauk

Valmistamine
Haki sibulad ja viiluta paprikad, prae neid 10 minutit võis. Lisa kuubikuteks lõigatud forellifilee ja kuumuta hetke. Kalla juurde marmelad, hapukoor ja kohvikoor; kata pann kaanega ning hauta aeg-ajalt segades 10 minutit. Maitsesta sidrunipipraga ja murenda hulka sinihallitusjuust, sega ühtlaseks. Tõsta roog tulelt, lisa murulauk ja sega läbi. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee