Kalatoitude retseptid

Külm jogurtisupp suitsuforelliga 

Toidutare, 26. august 2009, 07:37
Külm jogurtisupp suitsuforelliga Jaan Heinmaa
Tervislik ja lahe suvesupp, kus on peidus palju köögivilju. Soovi korral võid lisada ka keedetud ja hakitud muna.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk väike suvikõrvits
1 tk (punane) Paprika
1 tk Porrulauk
200 g kirsstomatid
3 tk või tavaline tomat
150 g Redis
2 tk keedetud kartul
200 g kuumsuitsuforell
hakitud till
10 dl maitsestamata jogurt
1 küünt Küüslauk
Sool
suhkur
Must pipar

Valmistamine
Viiluta suvikõrvits, paprika ja porru. Poolita kirsstomatid või tükelda tavalised tomatid. Lõika redised neljaks ja kartulid kuubikuteks. Puhasta ning tükelda suitsukala. Sega jogurti hulka suvikõrvits, paprika, porru, tomatid, redised, kartulid, kala ja hakitud till. Maitsesta purustatud küüslauguküüne, soola, veidikese suhkru ja musta pipraga. Sega ühtlaseks ning serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee