Külm jogurtisupp suitsuforelliga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk väike suvikõrvits
1 tk (punane) Paprika
1 tk Porrulauk
200 g kirsstomatid
3 tk või tavaline tomat
150 g Redis
2 tk keedetud kartul
200 g kuumsuitsuforell
hakitud till
10 dl maitsestamata jogurt
1 küünt Küüslauk
Sool
suhkur
Must pipar
Valmistamine
Viiluta suvikõrvits, paprika ja porru. Poolita kirsstomatid või tükelda tavalised tomatid. Lõika redised neljaks ja kartulid kuubikuteks. Puhasta ning tükelda suitsukala. Sega jogurti hulka suvikõrvits, paprika, porru, tomatid, redised, kartulid, kala ja hakitud till. Maitsesta purustatud küüslauguküüne, soola, veidikese suhkru ja musta pipraga. Sega ühtlaseks ning serveeri kohe.
Kommentaarid (0)