Koostisosad
500 g Mascarpone
400 g Vanillikohupiimakreem (nt Emma)
0.5 dl Suhkur
2 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
4 sl Apelsiniliköör (nt Cointreau)
100 g Savoiardi biskviitküpsised (või Lady"s Fingers)
200 g Aedmaasikas
Valmistamine
Sega omavahel mascarpone, kohupiimakreem ja suhkur. Teises kausis sega omavahel apelsinimahl ja liköör. Sega pool mahlasegust kreemi hulka. Murra küpsised pooleks ning immuta mahlasegus. Tõsta iga pokaali põhja 2 poolikut küpsist, vala peale kiht kreemi ja kata viilutatud maasikatega. Lisa jälle immutatud küpsised ja kreemikiht. Kaunista poolitatud maasikatega. Lase 30 minutit külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Kommentaarid (0)