Küpsetised

Kohupiima-küpsisekook 

Toidutare, 13. juuli 2008, 10:25
 Jaan Heinmaa
Kohupiimaga küpsisekook jääb mahlane ja hea. Valmista kook kindlasti juba eelmisel päeval, et see jõuaks maitsestuda ja hästi läbi imbuda.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
3 180 grammist pakki Kodumaised küpsised
200 g Või
500 g kohupiim
300 g hapud marmelaadikuubikud (Marmiton)
1 dl suhkur
2 dl Piim
ühe sidruni riivitud koor ja pressitud mahl

Valmistamine
Sulata või ja sega sukruga. Sega hulka kohupiim, piim, riivitud sidrunikoor ja sidrunist pressitud mahl. Purusta küpsised ning sega koos marmelaadiga kohupiimamassi hulka. Kata 26-28 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm toidukilega ja vala kohupiima-küpsisesegu vormi. Hoia üleöö külmas, et kook jõuks maitsestuda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee