Küpsetised

Kohupiimaküpsised 

Toidutare, 5. august 2008, 10:10
Kohupiimaküpsised Jaan Heinmaa
Kaneelimaitselised küpsised kaovad laualt kui soojad saiad. Eriti maitsevad need lastele.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 dl Jahu
0.5 tl Sool
0.5 tl sooda
250 g kohupiim
250 g Või
1 dl suhkur
PEALE
1 tk Muna
kaneelisuhkur (Dansukker või suhkru-kaneelisegu)

Valmistamine
Sega omavahel jahu, sool ja sooda. Lisa kohupiim, pehme või ja suhkur. Sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ning pane üheks tunniks külmikusse. Kuumuta ahi 200°C-ni. Rulli tainas kergelt jahusel laual küpsetusplaadi suuruseks tükiks ja tõsta tainarulli abil küpsetusplaadile. Määri pealt lahtiklopitud munaga ning puista üle kaneelisuhkruga. Lõika tainas tainaketta või noaga piklikeks tükkideks. Küpseta ahjus 15 minutit ja eralda küpsised soojana üksteisest. Antud kogusest saab 50 küpsist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee