Sealiha retseptid

Küpsetatud peekon 

Harri Ilves, 24. november 2008, 15:33
Küpsetatud peekonFoto: Jaan Heinmaa
Peekon, mahlane ja taine läbikasvanud kondita küljeliha, on oma krõbeda koorikuga tõeline maiuspala.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg kondita kamaraga küljeliha
1 sl Sool
1 sl Fariinsuhkur
1 tl (purustatud) Rosépipar
1 tl Purustatud pipar

Valmistamine
Sega omavahel sool, suhkur ja piprad. Maitsesta liha ühtlaselt maitseseguga. Küpseta peekonit ahjus 140°C juures, kuni liha sisetemperatuur on 72°C . Küpsetamiseks võib kasutada ka praekotti või katta liha fooliumiga. Serveerimiseks lõika liha pealt lahti. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee