Kalatoitude retseptid

Siig kukeseentega 

Harri Ilves, 29. august 2008, 09:21
Siig kukeseentega Jaan Heinmaa
Sel moel kala valmistades annab ühendada mere- ja metsamaitsed.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk (500-700 g) siig. või väiksem lõhe või forell
200 g (värsked või soola Kukeseen
1 kimp (värske) Aedtill
ühe sidruni mahl
Must pipar
Sool
3 tk Kartul
1 sl või praadimiseks

Valmistamine
Lõika kala selja pealt lahti, puhasta ja kuivata köögipaberiga. Maitsesta sidrunimahla ning soola-pipraga. Keeda kartulid, tambi puruks, lisa või ja hakitud till. Kupata seened, haki kergelt ja prae võiga. Pane lahtilõigatud kala küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning kata kartulipudruga. Lisa praetud kukeseente kiht ja küpseta ahjus 190°C juures 15 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud kahele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee