Küpsetised

M&M toorjuustukook 

Kristel Vokk, 1. detsember 2011, 08:14
M&M toorjuustukookFoto: Kristel Vokk
Juustukook Milka toorjuustust ja Marianne kommidest.

Koostisosad
150 g Digestive-küpsised
50 g Või
30 g Tume šokolaad (vähemalt 70%-line)
TÄIDIS
525 g ehk 3 karpi Toorjuust Philadelphia Milka
2 dl Rõõsk koor 35%-line
70 g Tume šokolaad (vähemalt 70%-line)
0.5 dl Suhkur
70 g Marianne crush
0.25 tl Vanilliekstrakt
5 tk Želatiinileht

Valmistamine
1. Purusta küpsised. Sulata või ja vesivannil šokolaad ning sega küpsisepuruga. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsisepuruga.
2. Sega toasoe toorjuust ja suhkur, vanilliekstrakt ning Marianne-crush. Vahusta vahukoor ja sega ettevaatlikult toorjuustuga. Sulata vesivannil šokolaad, jahuta pisut ja sega segusse.
3. Aseta želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista veest kuivaks ning sulata kuumaveevannil. Jahuta ja sega täidist pisut želatiinisegusse. Sega hoolikalt ning lõpuks sega kogu želatiin täidisesse. Vala täidis küpsisepõhjale ja tõsta külmikusse 4 tunniks kuni üleööks tahenema.
4. Koogile võid peale sättida käepäraseid marju ning ja pristsisin üle veel toorjuustuglasuuriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee