Salati retseptid

Köögivilja-kartulitort 

Rudolf Visnapuu, 24. november 2008, 14:23
Köögivilja-kartulitort Priit Palomets
Roog meenutab väga tuttavat salatit nimega Kasukas. Samal meetodil võid valmistada ka torti. Ole aga ettevaatlik soola lisamisel, sest mõned komponendid on juba ise soolased.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 tk (keedetud) Kartul
2 tk (keedetud) Muna
2 tk (keedetud) Peet
4 tk (keedetud) Porgand
4 tk soolakurk
1 tk Sibul
150 g Eesti juust
150 g pähklid
300 g konservherned
5 dl Majonees
Sool
Must pipar
Petersell

Valmistamine
Riivi kõik ained eraldi kaussidesse. Võta suur taldrik ( või ilma põhjata tordivorm ) ja pane riivitud toiduained kihiti. Näiteks: 1. kiht - 0,5 kogust kartulit                        2. kiht - kurk3. kiht - 0,5 kogust sibulat                        4. kiht - majonees5. kiht - ülejäänud kartulid                        6. kiht - ülejäänud sibul7. kiht - majonees                                       8. kiht - porgand9. kiht - muna                                             10.kiht - pähklid11.kiht - majonees                                   12.kiht - juust13.kiht - majonees                                   14.kiht - hernedKaunista hakitud peterselliga või samade ainetega, mis on tordis. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee