Linnuliha retseptid

Spagetid broilerifilee ja punase pestoga 

Toidutare, 29. juuli 2009, 07:29
Spagetid broilerifilee ja punase pestogaFoto: Jaan Heinmaa
Kiiresti valmiv argiroog, kui teha punane pesto juba varem valmis. Pesto säilib külmkapis kuni kaks nädalat.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Spagetid
2 fileed Broiler
250 g Kirsstomatid
Sool
Must pipar
PUNANE PESTO (VÕID KA POEST OSTA)
1 purk (nt santa maria päikesekuivatatud tomatid õlis
3 küünt Küüslauk
100 g seedermänni seemned või india pähklid
0.5 tl Sool
100 g Parmesani
peale
Basiilik (värske)

Valmistamine
Püreesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid koos õliga, küüslauguküüned, seedermänniseemned ja sool. Lisa riivitud Parmesani juust ning sega ühtlaseks. Kui ostad pesto poest, siis hakka siit lugema:Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pruunista tükeldatud kanafileed pannil, maitsesta soola ja musta pipraga. Kurna spagetid ning sega 4 sl punase pestoga. Lisa kanafilee ja poolitatud kirsstomatid. Puista peale basiilikut ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.