Retseptid

Kodujuustuomlett päikesekuivatatud tomatitega 

Toidutare, 5. august 2008, 09:01
Kodujuustuomlett päikesekuivatatud tomatitegaFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärasele omletile annavad võrratu maitse päikesekuivatatud tomatid ja Parmesani juust. Eriti koheva tulemuse saavutamiseks küpseta omlett ahjus.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 sl Või
6 tk Muna
200 g Kodujuust
1 dl vesi
8 tk päikesekuivatatud tomat
Sool
Must pipar
200 g kirss- või tavalised tomatid
25 g Parmesani või Campanello juust v. muu kõva juust
Murulauk

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Klopi munad lahti ning lisa kodujuust, vesi, hakitud päikesekuivatatud tomatid, sool ja must pipar. Sulata pannil või ja vala segu pannile. Küpseta ahjus või pliidil kaanega kaetud pannil 10 minutit. Serveeri kohe poolitatud kirsstomatite, juustulaastude ja hakitud murulauguga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.