Küpsetised

Sõbranna juustupirukas 

Toidutare, 25. juuni 2009, 21:06
Sõbranna juustupirukas Jaan Heinmaa
Ilma põhjata juustupirukas sobib hästi suupisteks veini kõrvale, kaasavõtmiseks piknikule või suvisele väljasõidule. Kõige maitsvam on see muidugi värskelt küpsetatuna. Soovi korral lisa hulka singi- või paprikatükikesi.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kodujuust
4 sl Hapukoor
3 tk Muna
6 sl nisujahu
100 g (sulatatud) Või
250 g Riivjuust
Sool

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Sulata või ja lisa ülejäänud ained. Viimasena sega juurde enamik juustust ( jäta pisut pealeraputamiseks ). Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Puista peale allesjäänud juust. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit, kuni kook on pealt kaunilt kuldkollane. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee