Lihatoidu retseptid

Hakklihaguljašš 

Toidutare, 20. mai 2008, 12:57
 
Rohkelt köögivilju sisaldavat hakklihahautist võid serveerida nii kartulite, riisi kui ka makaronidega.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Hakkliha
2 sl õli
1 tk (väike) Punane sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (roheline) Paprika
1 tk (punane) Paprika
250 g Šampinjonid
1 tk suvikõrvits
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
1 purk (400 g) Purustatud tomatid

Valmistamine
Pruunista hakkliha 0,5 supilusikatäies õlis ja tõsta kõrvale. Ülejäänud õlis kuumuta hakitud sibulat, küüslauku ja paprikat. Paari minuti pärast lisa viilutatud seened, suvikõrvits ja basiilik ning hauta 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Alanda kuumust, lisa hakkliha ja purustatud tomatid ning hauta aeg-ajalt segades veel 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee