Lõunasöögi retseptid

Kodujuustu-seenevorm 

Maire Suitsu, 5. august 2008, 08:19
Kodujuustu-seenevorm Jaan Heinmaa
Seentega kodujuustuvormi võid valmistada nii porgandi kui ka peediga ja nii värskete šampinjonide kui ka austerservikutega. Suvisel ajal kasuta selles vormis kindlasti metsaseeni.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl hakitud seened
1 tk Sibul
2 sl õli
2 dl (riivitud) Porgand
(või keedetud porgandikuubikud)
400 g kodujuust
3 tk Muna
2 dl Piim
Sool
Sidrunipipar
1 dl Riivjuust
PEALE
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Pruunista pannil õlis hakitud sibul ja seened. Lisa riivitud porgand ning hauta veel mõni minut. Sega kodujuust munade ja piimaga, maitsesta soola ja sidunipipraga. Sega pannil veidi jahtunud köögiviljade ning riivjuustuga. Vala kodujuustu-seene-köögiviljasegu õliga määritud ahjuvormi ja puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit, kuni kauni kuldkollase värvuseni.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee