Küpsetised

Hapupiimakook kõrvitsaga 

Toidutare, 25. november 2006, 19:50
Hapupiimakook kõrvitsa ja rosinatega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 tk Muna
1 dl suhkur
2 dl nisutang
5 dl hapupiim või keefir
500 g kõrvits või tsukiini
1 dl Nisukliid
8 dl nisujahu
1.5 tl Küpsetuspulber
2.5 dl rosinad

Valmistamine
Munad segada suhkruga lahti, lisada hapupiim ja nisutangud. Kõrvits või tsukiini riivida jämedal riivil ning lisada tainale. Panna juurde rosinad, nisukliid  ja lõpuks küpsetuspulbriga segatud nisujahu. Tainas valada rasvainega määritud ja riivsaiaga ülepuistatud äärega küpsetusplaadile ning küpsetada ahjus 175°C juures umbes tund aega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee