Lambaliha kapsastega
Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg lambaliha
1 sl Või
1 sl õli
vesi
1 tk (keskmine) Valge peakapsas
Sool
Must pipar
4 kuni 5 tk Tomat
1 sl nisujahu
2 dl koor
Valmistamine
Liha lõigata kuubikuteks, pruunistada või ja õli segus ning maitsestada soola-pipraga. Pruunistatud lihakuubikud panna paksu põhjaga hautamisnõusse ja valada peale kuum vesi. Vett olgu umbes kolmandik liha kogusest. Lisada tükeldatud tomatid. Kapsapea lõigata kuueks või kaheksaks lohuks ( sektoriks ) ja panna lihakuubikutele. Raputada peale veidi soola ning hautada kõik pehmeks. Hautamisleemest teha kaste. Selleks kuumutada jahu võis, lisada segu hautamisleemele ja keeta pidevalt segades paar minutit. Lisada koor, kuumutada mõni minut ja maitsestada siis kaste lõplikult.
Kommentaarid (0)