Lambaliha retseptid

Lambaliha kapsastega 

Toidutare, 25. november 2006, 15:49
Hautatud lambaliha kapsaste ja koorekastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg lambaliha
1 sl Või
1 sl õli
vesi
1 tk (keskmine) Valge peakapsas
Sool
Must pipar
4 kuni 5 tk Tomat
1 sl nisujahu
2 dl koor

Valmistamine
Liha lõigata kuubikuteks, pruunistada või ja õli segus ning maitsestada soola-pipraga. Pruunistatud lihakuubikud panna paksu põhjaga hautamisnõusse ja valada peale kuum vesi. Vett olgu umbes kolmandik liha kogusest. Lisada tükeldatud tomatid. Kapsapea lõigata kuueks või kaheksaks lohuks ( sektoriks ) ja panna lihakuubikutele. Raputada peale veidi soola ning hautada kõik pehmeks. Hautamisleemest teha kaste. Selleks kuumutada jahu võis, lisada segu hautamisleemele ja keeta pidevalt segades paar minutit. Lisada koor, kuumutada mõni minut ja maitsestada siis kaste lõplikult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee