Lõunasöögi retseptid

Rooskapsasupp II 

Toidutare, 25. november 2006, 15:27
Värvikas rooskapsasupp röstisaia ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Rooskapsas
5 dl köögiviljapuljong
2 tk munakollane
1 dl rõõsk koor
Sool
Valge pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
4 viilu röstisai
punane ja kollane paprika

Valmistamine
Rooskapsad pesta ja puhastada. Köögiviljapuljong kuumutada keema, kapsad keeta selles pehmeks. Munakollased segada lahti, lisada rõõsk koor ja segu valada pidevalt segades supisse. Maitsestada valge pipra ja muskaadiga. Sai röstida ning lõigata sellest kas ruudud või võtta vormiga kujundid. Paprikast lõigata kas ribad, ruudud, kolmnurgad või võtta vormiga kujundid. Serveerimisel panna supile röstisaia ja paprikakujundeid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee