Linnuliha retseptid

Ühepajatoit kanast 

Toidutare, 25. november 2006, 13:26
Ühepajatoit kana ja ürtidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g broileri koivaliha
2 sl toiduõli
poole sidruni mahl
1 tk Porgand
1 tk (suur) Sibul
1 tk väike tihe kapsapea
Aed-harakputk
Koriander
Basiilik (värske)
Piparrohi
Piparmünt
3 dl kana- või köögiviljapuljong (kuubikust)

Valmistamine
Kanatükid hõõruda sidrunimahlaga. Pruunistada pannil kuumas õlis, lisada porgandiviilud ja tükeldatud sibul ning kuumutada, kuni sibul muutub klaasjaks. Kuumutatud toiduained tõsta paksupõhjalisse keedunõusse, lisada puljong ja kuumutada keema. Lisada ribadeks lõigatud kapsas ja maitseürdid ning keeta toit tasasel tulel kaane all valmis. Serveerimisel raputada peale maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!