Võileivade retseptid

Näkileivarullid 

Toidutare, 25. november 2006, 12:26
Juustu- või pasteeditäidisega näkileivarullid.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 pakki õhukesed ristkülikukujulised näkileivad
2 dl vesi
1 tk Puljongikuubik
200 g toorjuust või pasteet või juustukreem vms

Valmistamine
Veest ja puljongikuubikust valmistatakse puljong, valatakse supitaldrikusse ja lastakse jahtuda. Näkileivad kastetakse ükshaaval mõneks sekundiks puljongisse, laotakse virna ja lastakse veidi aega imbuda. Immutatud näkileibadele määritakse täidis, keeratakse rulli ja kinnitatakse tikuga. Rullid pannakse vähemalt tunniks külmikusse. Jahtunud rullid lõigatakse pooleks, serveerimisel pannakse vaagnale, lõikepind ülespoole.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee